Home » Administratie » S-a refăcut echipa din fruntea CJ Vaslui. Dan Marian a fost reales vicepreședinte cu 18 voturi pentru

S-a refăcut echipa din fruntea CJ Vaslui. Dan Marian a fost reales vicepreședinte cu 18 voturi pentru

Dan Marian a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Vaslui cu 18 voturi pentru și opt contra. La alegerile care au fost organizate astăzi în cadrul ședinței CJ Vaslui au mai candidat și Liviu Filip (PNL) care a avut 18 voturi contra și opt pentru și Liviu Cain (ALDE) care a avut 32 de voturi împotrivă și un vot pentru. De asemenea, șase voturi au fost nule. La începutul acestei luni, Ciprian Trifan (PSD) a fost ales vicepreședinte al CJ vaslui cu 28 de voturi pentru, unul contra și trei voturi au fost nule.

Reamintim că grupul consilierilor județeni ai PNL a solicitat instanței de contecios administrativ anularea hotărârii privind alegerea celor doi vicepreședinți.

Deși instanța de fond a respins acțiunea în contencios administrativ, Curtea de Apel Iași, în calea de atac a recursului, prin Decizia civilă nr. 111/2022, pronunțată în dosarul civil nr. 905/89/2021, a decis, în rejudecare: admiterea recursului declarat de recurenții Arcăleanu Marius-Marian, Crețescu Valentin, Veziteu Gheorghe, Ardeleanu Mihai, Filip Liviu, Rotariu Bogdan, Bularda Carmen, Popa Vasile și Iacob Liviu; anulează Hotărârea nr.169/27.10.2022 adoptată de către Consiliul Județean Vaslui. Decizia civilă a fost pronunțată în data de 22.02.2022 și este definitivă.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: