Home » Local » Drum deschis reparațiilor capitale ale străzii Traian

Drum deschis reparațiilor capitale ale străzii Traian

Astăzi, 23 martie 2022, Primăria municipiului Vaslui a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor proiectului RK (reparații capitale) str. TRAIAN.

Echipa de lucru a fost în teren împreună cu constructorul care va executa proiectul – SC Viacons Rutier Huși – și proiectantul SC Drum Design SRL Focșani, și a analizat cu aceștia toate elementele de infrastructură ce trebuie refăcute prin acest amplu proiect.

Alături de ei au fost prezenți și reprezentanții firmelor SC Aquavas SA Vaslui și SC Ludwig Pfeiffer SRL Timișoara, pentru preluarea sarcinilor care revin fiecăruia în completarea lucrărilor din proiect, respectiv de corelare a stadiului lucrărilor la proiectul de apă și canalizare cu echipa care va efectua reparațiile capitale ale străzii Traian.

Proiectul are un termen de realizare de 10 luni, valoarea contractului fiind de 7.904.932 lei. Conform constructorului, SC Viacons Rutier Huși, lucrările vor începe în data de 04 aprilie a.c., dinspre Crucea Gării spre giratoriul din zona Găzăriei, cu reabilitarea trotuarelor, refacerea spațiilor verzi, realizarea pistei pentru biciclete și alte activități conexe acestora.

 

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*