Home » Local » Tânăr din Stănilești, bănuit de furt calificat. Poliţiştii hușeni l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 de ore

Tânăr din Stănilești, bănuit de furt calificat. Poliţiştii hușeni l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 de ore

Polițiștii  din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Huși  au reținut un bărbat, din localitatea Stănilești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Stănilești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în data de 19 martie 2022, tânărul de 17 ani, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale, din localitatea Stănilești, și ar fi sustras mai multe bunuri și bani.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 17 ani ar fi pătruns în incinta aceleiași societăți comerciale și în data de 18 martie 2022, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii hușeni l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*