Home » Local » Ora Pământului sărbătorită la Vaslui

Ora Pământului sărbătorită la Vaslui

Așa cum deja v-am obișnuit, în ultima sâmbătă a lunii martie vă invităm să ne fiți alături și la 20.30 – ora locală – să stingem luminile, făcând astfel front comun în economisirea resurselor și protejarea căminului nostru comun: Pământul. Earth Hour (Ora Pământului) este un eveniment global, la care participă fiecare dintre cei care conștientizează fragilitatea planetei noastre și faptul că resursele preponderent folosite în prezent pentru producerea energiei electrice nu sunt inepuizabile.
Anul acesta, Primăria municipiului Vaslui vă invită să decuplați aparatele electrocasnice neesențiale de la energia electrică și să vă alăturați echipei organizatorului, care vă va oferi 60 de minute de distracție în Centrul Civic al municipiului: muzică, dans și antren cu Fanfara “Rotaria”, trupa de majorete de la Palatul Copiilor Vaslui și Compania de dans “The SKY” din Iași, cea care va aduce în fața dumneavoastră dance ball, fachiri și spectacol cu foc.
Așadar, sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.30, luați familia și haideți în Centrul Civic, dând astfel Pământului măcar 60 de minute de respiro prin întreruperea iluminatului și consumului de energie electrică, în general.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: