Home » Local » Vizită parlamentară la Primăria Bârlad

Vizită parlamentară la Primăria Bârlad

Zilele trecute, primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, a primit vizita unei delegații a Senatului României.
Aflați în drum spre Chișinău, unde au fost invitați la o sesiune de discuții pe tema securității regionale la granița de est a Europei, senatorii Daniel Fenechiu, Vasilică Poteca, Viorel Badea și Iulian Bîca, au poposit pentru câteva ore și în biroul primarul Dumitru Boroș.
„Am discutat despre mai multe probleme administrative, în principal despre corelarea unor documente legislative cu realitatea din teritoriu. De fapt, despre o actualizare a unor acte normative, astfel încât perspectivele de dezvoltare locală să fie îmbunătățite. Totodată, colegilor din Senat le-am adus la cunoștință și câteva din problemele locale pe care le avem, astfel încât să încercăm împreună să le rezolvăm, cunoscut fiind faptul că sprijinul parlamentar este extrem de important în dezvoltarea oricărei localități. Le mulțumesc celor patru parlamentari pentru deschiderea de care au dat dovadă și îi asigur că îi voi mai aborda și în viitor pentru susținerea altor proiecte locale”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Delegația senatorială i-a mulțumit gazdei pentru ocazia de a-i prezenta, în amănunt, proiectele de dezvoltare inițiate în plan local, dar și cele pregătite pentru viitor.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: