Home » Local » Un bătăuș din Fruntișeni, reținut de polițiștii bârlădeni! Agresorul a lovit cu un corp dur un bătrân

Un bătăuș din Fruntișeni, reținut de polițiștii bârlădeni! Agresorul a lovit cu un corp dur un bătrân

Polițiștii Secției 3 Poliției Rurale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Fruntișeni, bănuit de comiterea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, săvârșite în localitatea sus-menționată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 24 martie 2022, ora 18.00, pe un drum public din localitatea Fruntișeni, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 64 de ani, lovindu-l cu un corp dur în zona gâtului. Ulterior, întrucât fiica persoanei vătămate ar fi sărit în ajutorul acesteia, bărbatul de 37 de ani ar fi agresat-o și pe aceasta.

Ca urmare a agresiunilor, victimele au suferit leziuni corporale ce vor necesita 14 – 15 zile (bărbatul), respectiv 4-5 zile (femeia de 33 de ani) de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

În cursul zilei de ieri, 30 martie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: