Home » National » Un student de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, suspectat pentru deținere de droguri

Un student de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, suspectat pentru deținere de droguri

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu (AFT) a sesizat, vineri, DIICOT despre faptul că un student din anul II ar deţine droguri. Comandantul AFT a ordonat şi un control în spaţiile de cazare ale studenţilor.

Potrivit Digi24, conducerea AFT a sesizat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizaţională şi Terorism Sibiu, în legătură cu un posibil caz de deţinere de droguri de către un student din anul II.

„În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spaţiile în care sunt cazaţi studenţii, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conţineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu”, transmit reprezentanţii Academiei, potrivit sursei citate.

Potrivit acestora, în urmă cu doi ani, studentul a mai fost cercetat pentru deţinere şi consum de substanţe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti a clasat cauza în martie 2022.

 

sursă:

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*