Home » National » Taxă de 10 lei la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț pentru cei care merg în vizită la persoanele dragi internate

Taxă de 10 lei la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț pentru cei care merg în vizită la persoanele dragi internate

Situație cu totul bizară întâlnită la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, unde a fost luată decizia de taxare a aparținătorilor și prietenilor care vin în vizită la persoanele internate cu 10 lei, anunță Ziar de Piatra Neamț.

„Sunt uimit și profund indignat de ideea introducerii taxei de 10 lei pentru vizitatorii care merg la pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Empatizez cu fiecare om care trebuie sa ajungă la patul unui bolnav și nu concep ca pe lângă necazul de a avea pe cineva drag în suferință, să fii nevoit să dai și bani pentru a-l vedea, pentru a-i duce ceva sau pentru a sta de vorbă! Cer conducerii spitalului să anuleze de urgență această decizie si să elimine această taxă percepută de la aparținătorii celor internați! Este nedrept să le iei bani acestor oameni care fac un efort să ajungă la cei dragi, aflați în suferință”, a spus președintele CJ Neamț.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene s-a declarat profund indignat de ideea conducerii spitalului și a solicitat anularea de urgență a acestei taxe.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*