Home » National » Enevo Group își relochează biroul în București în AFI Lakeview, un proiect deținut de AFI EUROPE

Enevo Group își relochează biroul în București în AFI Lakeview, un proiect deținut de AFI EUROPE

Compania Enevo Group și-a relocat sediul în clădirea AFI Lakeview deținută de AFI EUROPE și amplasată în zona Floreasca – Barbu Văcărescu din București, unul din principalele huburi de birouri din țară, într-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Enevo Group, o companie românească specializată în inginerie electrică și sisteme de automatizare pentru sectorul energetic, va ocupa circa 900 de metri pătrați în clădirea AFI Lakeview. Compania a fost înființată în 2014, aproximativ 80% din cifra de afaceri provine din export, este prezentă pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

Localizată în zona Barbu Văcărescu din București, una dintre cele mai dinamice subpiețe de birouri din Capitală, AFI Lakeview are o suprafață închiriabilă de 25.500 metri pătrați și face parte din portofoliul de birouri pe care AFI Europe îl deține în România, estimat la 300.000 metri pătrați închiriabili distribuiți în 7parcuri si cladiri de birouri in Bucuresti si orase regionale.

Clădirea de birouri de clasa A, AFI Lakeview a trecut recent printr-un proces important de reînnoire a spațiilor comune cu scopul de a-i aduce un vibe modern, proiect în valoare de aproximativ 2 milioane de euro. AFI Lakeview deține un certificat verde – BREEAM „Very Good”.

Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: ”Enevo Group continuă să se dezvolte, iar mutarea birourilor în clădirea AFI Lakeview reprezintă un pas important în susținerea planurilor de extindere ale companiei. Piața de birouri trece printr-o perioadă favorabilă chiriașilor, oferind condiții pentru închirierea de spații de bună calitate, în zone cu o gamă largă de facilități și cu acces facil.”

Cristian Pîrvulescu, Director General ENEVO Group: „Suntem în plină creștere, atât în ce privește echipa cât și proiectele pe care le abordăm, iar mutarea în noul sediu este un element important în acest proces. Dincolo de planuri și strategii, încă de la prima vizită am apreciat că în AFI Lakeview se reflectă una dintre principalele valori pe care compania noastră le are: creativitatea inginerească.”

Cushman & Wakefield Echinox este  o companie de top pe piața de consultanță imobiliară locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de birouri al companiei este activ în Bucureşti, dar şi în cele mai mari oraşe din ţară, precum Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi sau Braşov și a închiriat în ultimii doi ani spații de birouri cu o suprafață cumulată de aproximativ 70.000 metri pătrați. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 9,4 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

AFI EUROPE este parte a AFI Properties, una dintre cele mai importante companii imobiliare de dezvoltare, management și investiții, având operațiuni în Europa Centrală și de Est. În România, operează centrul comercial AFI Cotroceni, unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa Centrală și de Est, AFI PLOIESTI și AFI BRASOV. Pe segmentul de bioruri, AFI Europe România are un portofoliu de 7 parcuri de business de Clasa A (AFI PARK 1-5, AFI TECH PARK, AFI PARK BRAȘOV, AFI LAKEVIEW, AFI PARK FLOREASCA, AFI VICTORIEI PLAZA, AFI PARK TIMIȘOARA).

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: