Home » National » Festivalul SAGA de anul acesta a fost marcat de tragedii. Un tânăr de 25 de ani a murit din cauza unei supradoze de droguri

Festivalul SAGA de anul acesta a fost marcat de tragedii. Un tânăr de 25 de ani a murit din cauza unei supradoze de droguri

Petrecere încheiată tragic pentru doi tineri care au participat la Festivalul Saga din Bucureşti. Au consumat droguri, iar medicii nu au mai putut să îi salveze. Alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, tot după ce au încercat substanţe interzise.

Bogdan avea 25 de ani. A murit sub privirile prietenilor săi, în timpul festivalului SAGA. Venise din Chișinău pentru a-și vedea artiștii favoriți pe scena din București. O supradoză de droguri i-ar fi fost fatală băiatului. Medicii au încercat să îl salveze, dar nu au reușit să mai ajungă cu el în viață la spital. Apropiații săi au primit vestea cruntă de la autoritățile din România.

 

Tinerii găsesc tot felul de metode pentru a intra cu droguri la festival

În mod normal, substanţele ar fi trebuit găsite la verificarea de la intrarea pe Arena Naţională.  Autoritățile spun, însă, că traficanţii găsesc diferite metode să înşele vigilenţa controlorilor.

Comunicat organizatori SAGA: SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanţe interzise şi are zero toleranţă pentru posesia lor şi un comportament de acest gen. De aceea se încearcă de fiecare dată, prin toate modalităţile, educarea publicului în acest sens.

 

sursă: observatornews.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*