Home » National » O studentă și un ofițer de la Academia Forțelor Terestre Sibiu, răniți în timp ce coordonau o coloană aflată în marș

O studentă și un ofițer de la Academia Forțelor Terestre Sibiu, răniți în timp ce coordonau o coloană aflată în marș

O tânără studentă și un ofițer ai Academiei Forțelor Terestre din Sibiu au fost loviți de o mașină, ieri dimineața, în jurul orei 4:40, în timp ce se deplasau într-un convoi cu alți colegi, relatează Turnul Sfatului.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un sibian în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare spre strada Podului, într-o zonă iluminată public, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat o tânără în vârstă de 20 de ani, care se deplasa într-o coloană militară semnalizată corespunzător cu antemergător și premergător, cu veste reflectorizante, două steaguri de culoare roșu și galben și o lanternă”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Surse neoficiale au spus că, de fapt, studenții nu ar fi purtat veste reflectorizante și că li s-ar fi impus să semneze un document potrivit căruia „își asumă accidentele de pe traseu”. Informațiile au fost negate de reprezentanții AFT.

 

sursă: g4media.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: