Home » National » Un tânăr de 22 de ani care era drogat a sărit dintr-o mașină aflată în mers, pe o șosea din Prahova

Un tânăr de 22 de ani care era drogat a sărit dintr-o mașină aflată în mers, pe o șosea din Prahova

Caz greu de explicat pe o şosea din Prahova. Un tânăr de 22 de ani a sărit din maşină, în timp ce şoferul rula cu viteză. Testele poliţiştilor au arătat că băiatul era drogat, iar mărturia şoferului arată ca pasagerul devenise agitat înainte să recurgă la gestul extrem. S-a ales cu răni serioase la cap şi pe faţă şi a fost dus de urgenţă la spital. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Mai multe maşini de intervenţie au pornit de urgenţă către Centura de Vest a Ploieştiului, imediat ce s-a dat alarma la 112. „Un tânăr de 22 de ani s-ar fi aruncat dintr-un autovehicul ce rula pe partea carosabilă”, a declarat Mihai Dinu, de la Serviciul Rutier Drumuri Naționale și Europene.

În autoturismul care mergea spre Ploieşti se aflau trei tineri. La un moment dat, pasagerul, care se afla pe scaunul din dreapta, a deschis portiera şi a sărit fără ca ceilalţi să mai poată reacţiona. S-a rostogolit, iar o maşină care circula din aceeaşi direcţie de mers l-a evitat la milimetru.

 

sursă: observatornews.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: