Home » National » YOXO anunță lansarea magazinului online ce aduce clienților telefoane la liber cu preț minimal

YOXO anunță lansarea magazinului online ce aduce clienților telefoane la liber cu preț minimal

 

  • Telefoane și produse fără obligații contractuale la preț minimal, direct din aplicație
  • Noul magazin YOXO din care comanzi simplu și 100% digital, telefoane noi, recondiționate și compatibile cu eSIM
  • Voce nelimitată și până la 150 GB cu 0 lei în prima lună la portarea pe YOXO

 

 YOXO, primul abonament de mobil 100% digital, anunță lansarea magazinului online, de unde clienții pot cumpăra telefoane libere de contact la prețuri competitive. În plus, cei care aleg să devină clienți YOXO au parte de super beneficii la portare.

Telefoane și produse la liber cu preț minimal

 

Lansarea magazinului online YOXO aduce clienților produse, oferte și noi funcționalități adaptate nevoilor lor, în linie cu direcția strategică a brandului YOXO – servicii digitale de top la preturi minimale, fără obligații contractuale, totul într-o aplicație mobilă.

De acum, clienții YOXO vor putea cumpăra direct din aplicație o gama variată de telefoane, accesorii și obiecte conectate, la liber, fără grija reînnoirii sau prelungirii abonamentului.  Aceștia pot modifica sau renunța oricând la abonamentul YOXO și au control total asupra resurselor lor.

Clienții YOXO pot cumpăra simplu și rapid direct din aplicație telefoane noi sau pot opta pentru un telefon recondiționat prin intermediul căruia susțin un comportament mai responsabil față de natură și se pot bucura de un raport calitate-preț foarte avantajos. De exemplu, clienții au parte de telefoane premium la prețuri accesibile, precum Samsung Galaxy A33 ce vine cu o reducere de 500 lei, Apple Iphone X 64GB, recondiționat, disponibil la prețul de 1430 lei, redus de la 2353 lei sau Iphone 12 64GB ce beneficiază de o reducere de 752 de lei.

Telefoanele recondiționate oferite de YOXO trec printr-un proces riguros de verificare, realizat la cele mai înalte standarde de către Recommerce, companie specializată în recondiționarea dispozitivelor și pregătirea acestora pentru utilizarea în siguranță de către noii proprietari. În urma acestui proces, telefoanele sunt repuse la vânzare online într-o stare perfectă de funcționare, la un preț redus semnificativ față de varianta nouă a aceluiași model, contribuind în același timp la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător.

De asemenea, în portofoliul magazinului, majoritatea telefoanelor sunt compatibile cu eSIM, tehnologie ce simplifică procesul de activare a unui abonament YOXO și reduce consumul de resurse. Telefoanele din magazinul YOXO nu sunt codate în rețeaua Orange, excepție fac smartphone-urile din gama Apple, ce pot fi decodate gratuit în orice magazin Orange.

Clienții noi YOXO se bucură și de o super ofertă la portare, disponibilă tuturor abonaților de servicii mobile, indiferent de rețeaua din care provin. Aceștia au parte de minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și de GB de la 50 la 150 cu 0 lei în prima lună. Întreg procesul de portare se întâmplă complet digital direct din telefon, fără a fi necesară deplasarea în magazine, efectuarea de apeluri în call center sau prezentarea de hârtii și documente.

„Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, continuăm seria lansărilor de noi funcționalități și beneficii, toate bazate pe feedbackul celor care folosesc serviciul. De aceea, am lansat magazinul online YOXO de unde clienții pot cumpăra telefoane și produse libere de contract la prețuri foarte atractive, direct din aplicație. Acestă lansare este doar un pas din strategia noastră de a oferi servicii digitale de telecom complete, printr-un proces transparent și în controlul clienților. Lucrăm în continuare să dezvoltăm acest magazin cu noi funcționalități care să facă procesul de cumparare și mai facil și mai avantajos. Vă invităm astfel să ne urmăriți pe yoxo.ro pentru a afla ultimele noutăți și beneficii.” a declarat Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

Mai multe informații și cele mai bune oferte pentru telefoane, accesorii și obiecte conectate, sunt disponibile pe yoxo.ro/magazin/

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: