Home » Local » ALEGE O CARIERĂ PLINĂ DE SATISFACŢII – CARIERA MILITARĂ!

ALEGE O CARIERĂ PLINĂ DE SATISFACŢII – CARIERA MILITARĂ!

Îţi doreşti o provocare, vrei să te mândreşti cu profesia şi cu realizările tale, să fii printre cei mai buni, să fii respectat şi să ai posibilitatea de a te afirma şi de a te perfecţiona continuu?

Ministerul Apărării Naţionale îţi oferă posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de carieră şi specializări, în funcţie de vârsta, studiile, abilităţile şi aspiraţiile tale profesionale.

Centrul Militar Judeţean Vaslui, prin Biroul informare – recrutare, desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor, băieţi şi fete, cu domiciliul în judeţul Vaslui, pentru următoarele categorii de personal, astfel:

  • până la data de 24. 06.2022, pentru concursul de admitere în vederea ocupării celor 449 de locuri pentru învățământul postliceal de formare a maiștrilor militari și a celor 731 de locuri pentru învățământul postliceal de formare a subofițerilor;
  • până la data de 24.06.2022, activităţi de recrutare a candidaţilor pentru îndeplinirea serviciului militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar, pentru ocuparea a 871 de locuri (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, soldați și gradați rezerviști voluntari);
  • până la data de 17. 06.2022, se derulează campania de recrutare pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în activitate, în calitate de soldat gradat profesionist în Armata României, pentru ocuparea a 1049 de posturi.

Pentru informaţii detaliate, consiliere şi începerea procesului de recrutare, cei interesaţi sunt invitaţi să se prezinte la sediul Biroului informare – recrutare, situat pe strada Decebal nr. 16, în clădirea Centrului de resurse pentru afaceri Vaslui, etaj I, camera 8, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, marţi între orele 08.00-18.00.

Informaţii se pot obţine la numerele de telefon 0235.315.309 sau 0235.312.961.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresele www.mapn.ro sau www.facebook.com/Centrul Militar Judetean Vaslui, iar  înscrieri online pe locurile pentru învățământul postliceal de formare a maiștrilor militari și subofițerilor se fac la  adresa https://recrutare.mapn.ro/signupform.php.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: