Home » National » Din 18 iunie, meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale

Din 18 iunie, meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 iunie – 11 iulie 2022. În prima săptămână,specialiștii anunță vreme călduroasă, local caniculară, în special în zona de câmpie. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 32 de grade, în creştere din 18 – 19 iunie. Nu scăpăm de ploi, vijelii și grindină, mai ales în zonele montane şi submontane

 

Prognoza meteo 13 – 20 iunie  2022

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a acesteia.

Vremea 20 – 27 iunie  2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 27 iunie – 4 iulie 2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în sud-vest.

Vremea 4 – 11 iulie  2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: