Home » National » Un camion cu lemne destinat unei școli a fost descărcat chiar în curtea pensiunii directorului unității din învățământ

Un camion cu lemne destinat unei școli a fost descărcat chiar în curtea pensiunii directorului unității din învățământ

Directorul unei școli din județul Mehedinți este anchetat de polițiștii care au găsit în curtea lui un camion cu lemne. Lemnele erau ale școlii, dar bărbatul ar fi intenționat să le folosească la pensiunea pe care o administrează. Directorul se apără și spune că transportul ar fi ajuns din greșeală la el în curte, după ce mașina s-a defectat.

La școala generală din Isverna, județul Mehedinți, ar fi trebuit să ajungă două transporturi cu 38 de metri cubi de lemne. După ce primul transport a fost descărcat, al doilea nu a mai sosit la destinație. A poposit, însă, în curtea pensiunii administrate chiar de directorul școlii. Un localnic a alertat imediat autoritățile.

Marian Balaci, directorul Școlii Generale Isverna: „Primul transport a fost dus direct la școală. După care, la al doilea transport a fost o defecțiune tehnică și, bineînțeles, când m-a sunat și m-am sfătuit cu domnul șofer i-am spus „puteți să le lăsați la mine, este pază”. Le cărăm cu camionetele sau cu tractoarele mai mici, ca să putem să le ducem.”

Corina Moraru, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: „Materialul lemnos în cantitate de 19 metri cubi de diferite specii, ce a fost găsit la pensiunea din satul Seviștea, a fost confiscat și dat în custodia organului silvic în vederea continuării cercetărilor penale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 5000 de lei.”

Ion Stoican, administratorul Primăriei Comunei Isverna: „Surprinzător s-a defectat exact în dreptul pensiunii. Și cum le-a descărcat dacă se defecta mașina și cum a plecat de acolo? Poliția când a venit n-a mai găsit nici mașina. Șoferul a și declarat că nu a avut nicio problemă cu mașina. Este un incident destul de grav. La școală au fost descărcate lemne de foc, iar la pensiune lemn de stejar, de construcție.”

sursă: digi24.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: