Home » National » O piatră funerară a căzut peste un copil, după ce mai mulți minori s-au jucat printre locurile de veci

O piatră funerară a căzut peste un copil, după ce mai mulți minori s-au jucat printre locurile de veci

Scene de groază la o înmormântare din comuna Beica de Jos, județul Mureș, după ce o piatră funerară a căzut peste un copil de 12 ani, care era împreună cu familia la cimitir. Incidentul s-a produs în timp ce băiatul, dar și alți copii lăsați nesupravegheați au dărâmat mai multe cruci din marmură.

Comunitatea din Beica de Jos este revoltată în urma incidentului, pentru că părinții nu au avut grijă de copii. „Sperăm să nu se mai întâmple asemenea lucruri. Am văzut crucea, era plină de sânge. Băiatul rănit este la spital, la Târgu Mureș”, a declarat Maria Moldovan, primarul comunei.

Poliția a întocmit dosar penal în acest caz.

„La data de 11 iunie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că monumentele funerare a 13 morminte dintr-un cimitir din localitatea Beica de Jos au fost dislocate.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale în consecință, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Reghin”, a declarat inspector de poliție Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

 

sursă: observatornews.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: