Home » Local » Doi bărbați din Bârlad au fost reținuți pentru lovire sau alte violențe! Bătăușii au agresat două femei

Doi bărbați din Bârlad au fost reținuți pentru lovire sau alte violențe! Bătăușii au agresat două femei

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 54 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați, din municipiul Bârlad, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, în urma unei altercații produse în data de 11 iunie 2022.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 11 iunie 2022, la ora 20:47, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic, lovind cu palmele și picioarele, două femei, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, din municipiul Bârlad.

Agresiunea ar fi avut loc în incinta unei societăți comerciale situată pe strada Vasile Pârvan, iar în timpul acesteia, ar fi fost distruse mai multe bunuri. În data de 13 iunie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*