Home » National » Ziua Porților Deschise la Antibiotice Iași

Ziua Porților Deschise la Antibiotice Iași

Compania Antibiotice își dorește dezvoltarea unui dialog cu membrii comunităților din vecinătatea sa organizând Ziua Poților Deschise.
Locuitorii din localitățile Valea Lupului, Miroslava, Uricani și Iași sunt așteptați vineri, 24 iunie 2022, în intervalul orar 10:00-12:00 să viziteze platforma Antibiotice și să afle de la specialiștii companiei care sunt investițiile realizate în ultimii ani în tehnologiile de fabricație moderne în vederea protejării mediului, precum și planurile de dezvoltare ale companiei, brand actractiv în comunitate.
Ziua Porților Deschise face parte din acțiunile destinate dezvoltării dialogului cu membrii comunității și contribuie la identificarea de programe și proiecte care să se plieze pe nevoile acestora și care să aducă valoare în comunitate, înscriindu-se în strategia de dezvoltare durabilă a companiei – brand prietenos și responsabil.
Înscrierile se fac la adresa de mail: relatii.publice@antibiotice.ro sau la telefon 0232-209421 până pe data de 22 iunie 2022.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: