Home » Local » Ţi-a dat papucii? Trucuri ca să scapi de suferinţă

Ţi-a dat papucii? Trucuri ca să scapi de suferinţă

Despărţirile aduc multă suferinţă, însă când iubitul îţi dă papucii fără niciun semn de atenţionare, atunci te simţi de parcă te-a lovit trenul. Sentimentele te compleşesc şi nu ştii cum să scapi de ele, chair dacă ştii foarte bine că nu le merită şi că trebuie să faci orice să-l uiţi rapid după ce te-a părăsit.
Îţi prezentăm câteva trucuri care să te ajute să treci cât mai repede peste acest şoc al vieţii tale sentimentale.
În primul rând trebuie să accepţi realitatea. Dacă tu crezi că există o nouă şansă pentru relaţia care tocmai s-a încheiat, să ştii că este doar o iluzie.

Nici prin cap să nu-ţi treacă să îl mai primeşti înapoi după ce el ţi-a dat papucii. Alungă astfel de gânduri şi vei fi pregătită mai repede pentru o nouă viaţă, pentru o nouă relaţie cu un alt bărbat care te apreciază cu adevărat.
Şi dacă tot ţi-a dat papucii, înseamnă că ai nevoie de o pereche de papuci noi. La propriu, nu la figurat. Înnoieşte-te cu o pereche de
papuci de dama de la Fashion Days, una îndrăzneaţă care să te facă să te simţi relaxată şi gata de noi aventuri.
Pentru moment nu e cazul să speri că poţi menţine măcar o relaţie de prietenie cu cel care te-a părăsit. Este foarte important pentru sufletul şi mintea ta să întrerupi orice contact pentru următoarea perioadă de timp. Scoate-l din lista de prieteni de pe reţelele sociale şi rezistă ispitei de a-l spiona pe aceste reţele.
Durerea pe care o simţi va fi mai suportabilă dacă vei sta de vorbă cu o persoană apropiată, căreia îi poţi face destăinuri despre relaţia care tocmai s-a încheiat. Te vei simţi mai bine după ce vei vărsa sacul cu supărare. Un sfat esenţial este şi acela de a nu-ţi căuta vină. Nimeni nu e perfect, nici el, nici tu.
Ascunde sau şterge pozele cu voi doi sau cadourile. Îţi vor trezi amintiri dureroase de care nu ai nevoie acum. Pune totul la păstrare şi vei decide soarta lucrurilor mai târziu.
Poţi să-ţi plângi de milă, dar nu te adânci în asta. Menţine-te cât mai activă, aminteşte-ţi de lucrurile şi oamenii la care ai renunţat din lipsă de timp sau din alte motive.
Alege un nou stil al coafurii sau un nou brand de îmbrăcăminte sau încălţăminte. I-aţi o pereche de tenişi
Vans de la Fashion Days pentru că sunt veseli şi te îmbie să ieşi cu prietenele şi să vă bucuraţi de o seară a fetelor.
Urmând aceste sfaturi, în scurt timp durerea din suflet va dispărea, rănile se vor cicatriza şi tu vei fi din nou pregătită să te bucuri de viaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*