Home » Local » Biletele de tratament balnear sunt la mare căutare! 124 de vasluieni pleacă în stațiune în data de 27 iunie

Biletele de tratament balnear sunt la mare căutare! 124 de vasluieni pleacă în stațiune în data de 27 iunie

Pensionari și asigurații sistemului public de pensii din județul Vaslui se pregătesc să plece în stațiune la tratament balnear. Pentru seria a VIII-a din 27 iunie 2022 au fost repartizate pentru Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui 124 de bilete de tratament. În total, pentru aceeași serie au fost înregistrate un total de 1.300 de cereri.

Printre stațiunile de tratament preferate de solicitanții din județul Vaslui se numără Olănești, Lacul Sărat, Mangalia, Techirghiol, 1 Mai, Felix, Eforie Nord, Saturn, Vatra Dornei, Nicolina, Bușteni, Sinaia, Neptun și Venus.

Biletele de tratament se acordă individual. În cursul unui an calendaristic, unei persoane i se poate elibera un singur bilet de tratament balnear.

În situația neridicării biletului de tratament repartizat pentru o serie, solicitantul mai poate obține un alt bilet de tratament doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectivă sau, după caz, la cerere, pentru o altă serie.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*