Home » Local » Bărbat din Rafaila, condus de polițiști la Penitenciarul Vaslui. Tânărul a primit 6 ani pentru trafic de minori și lipsire de libertate

Bărbat din Rafaila, condus de polițiști la Penitenciarul Vaslui. Tânărul a primit 6 ani pentru trafic de minori și lipsire de libertate

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Joi, 16 iunie 2022, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au căutat și depistat în orașul Negrești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Rafaila, județul Vaslui.

Pe numele acestuia, în data de 15 iunie 2022, Tribunalul Arad a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 6 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”trafic de minori” și ”lipsire de libertate în mod ilegal”.

Persoana sus-menționată a fost preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: