Home » Local » Modalitate nouă de realizare a programărilor pentru ambulatoriu integrat al Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Modalitate nouă de realizare a programărilor pentru ambulatoriu integrat al Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui încurajează pacienţii să utilizeze sistemul online de programări pentru planificarea şi efectuarea consultaţiilor, la Ambulatorul Integrat de Specialitate (Policlinica)- Str. Mihail Kogălniceanu, nr.35. Implementarea procesului de digitalizare a programărilor a reprezentat un proiect important pentru unitatea noastră, dorind ca un număr cat mai mare de pacienți sa beneficieze de aceasta facilitate.
Programările online se realizează accesând portalul spitalului: portal.sjuvaslui.ro- secțiunea Programări Online.
La acest link se poate ajunge accesând si site-ul spitalului: www.sjuvaslui.ro (click pe „PROGRAMARI ONLINE”). Ulterior, de pe https://portal.sjuvaslui.ro/, se accesează categoria „Programări Online”. Această pagină poate fi găsită şi accesând link-ul:
Programarea Online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada dorită, specialitatea medicală şi medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată. După ce alegeţi ziua şi ora, trebuie să completaţi câmpurile cu: nume, prenume, CNP(opțional), data naşterii, observaţii (dacă sunt), numărul de telefon şi să fiţi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
După realizarea acestor paşi, vi se va remite o fişă de date şi rugămintea de a vă prezenta la consultaţie cu următoarele documente: BILET DE TRIMITERE- medic familie; BULETIN/ CARTE DE IDENTITATE sau CERTIFICAT DE NAȘTERE; CARD DE SANATATE; Alte documente medicale relevante pentru starea DVS. de sanatate.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: