Home » Local » Ziua universală a Iei sărbătorită la Centrul Medico-Social Băcești

Ziua universală a Iei sărbătorită la Centrul Medico-Social Băcești

Astăzi, de Sânziene, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a onorat invitația conducerii Centrului Medico-Social Băcești, participând la spectacolul ”Cu drag de Sânziene”, manifestare ce marcat Ziua universală a Iei.
Cei peste 100 de beneficiari ai centrului s-au bucurat de un program artistic de înaltă ținută, amfitrioni fiind Corul Asociației ”Cu sufletul în palmă”, Grupul ”Doar prieteni” al Școlii Gimnaziale Băcești, Ansamblul vocal-instrumental ”Terapsi” al Spitalului de Psihiatrie Murgeni, Formația ”Sorin Corduneanu Band” și solista de muzică populară Lili Ciortan.
„Țin să aduc mulţumiri colectivului centrului pentru sufletul pus în desfăşurarea activităţii, astfel încât oamenii internaţi aici să se simtă bine. Beneficiarilor doresc să le transmit, de asemenea, mulţumiri pentru implicare în activitățile culturale organizate aici și pentru dorința de a menține împreună tradiția neamului românesc!”, a spus preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.
Centrul de la Băcești este unul dintre cele mai moderne din țară, fiind dotat cu aparatură medicală modernă. Aici funcționează o salină proprie, cabinete de kinetoterapie, logopedie şi psihologie, un lac de agrement şi o grădină publică. Beneficiarii au acces la capelă, sala de activităţi artistice, bibliotecă şi coafor.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*