Home » National » Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 se desființează

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 se desființează

Într-un mesaj postat pe Facebook, coordonatorul CNCAV, Andrei Baciu, a anunțat desființarea acestuia.

Pandemia și vaccinarea vor rămâne un capitol unic în viața fiecăruia dintre noi. În România, efortul național pentru vaccinarea împotriva COVID19 a fost coordonat de către CNCAV. După un an și jumătate, CNCAV se închide, iar activitățile acestuia sunt preluate de către Ministerul Sănătăţii – România. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a fost centrul organizatoric, logistic și comunicațional al efortului românesc pentru vaccinarea împotriva COVID-19. A fost și este o reală onoare, dar și o mândrie adevarată, să fim parte a acestui efort național, în urma căruia unul din doi români s-au vaccinat. Vă mulțumesc, dragi colegi! Sunteți extraordinari!” amintește Andrei Baciu.

Campania de vaccinare în România nu a decurs așa cum și-au propus autoritățile inițial. Circa 8,2 milioane de români s-au vaccinat anti-Covid cu cel puțin o doză, dintre care 2,6 milioane cu trei doze. În total, au fost administrate aproape 17 milioane de doze.
Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a fost centrul organizatoric, logistic și comunicațional al efortului românesc pentru vaccinarea împotriva COVID-19. O echipă compusă din 67 de oameni, excepționali din punct de vedere profesional și uman, responsabili și motivați, a lucrat continuu într-o perioadă delicată, plină de provocări, pentru ca fiecare român să se poată vaccina în siguranță, simplu și rapid.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: