Home » Local » După ce s-a certat cu soția, un bărbat din Rafaila i-a incendiat mașina! Polițiștii l-au reținut pe agresor!

După ce s-a certat cu soția, un bărbat din Rafaila i-a incendiat mașina! Polițiștii l-au reținut pe agresor!

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Rafaila, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie,  distrugere (prin incendiere) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au documentat și probat activitatea infracțională unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Rafaila, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, distrugere (prin incendiere) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În data de 27 iunie 2022, la ora 22:24, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femei în vârstă de 35 de ani, din localitatea Rafaila, cu privire la faptul că, soțul său i-ar fi incendiat autoturismul.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 27  iunie 2022, pe fondul unei stări conflictuale, bărbatul în vârstă de 45 de ani, ar fi lovit-o cu palma și picioarele pe soția sa, în vârstă de 35 de ani. Totodată, acesta i-ar fi adresat amenințări cu moartea. În cauză, polițiștii au emis față de bărbatul de 45 de ani, ordin de protecție provizoriu.

În urma acestui incident, femeia ar fi plecat de la domiciliu și ar fi mers la locuința mamei sale, din aceeași localitate. În aceeași zi, 27 iunie a.c., ora 22.20, bărbatul s-ar fi deplasat la locuința soacrei și ar fi incendiat autotusimul soției.

Incendiul izbucnit s-ar fi propagat și la gardul din apropierea autoturismului, fiind distrus pe o suprafață de 3 metri liniari. De asemenea, în timp ce se deplasa către domiciliul soacrei, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări, tulburând astfel ordinea și liniște publică.

În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporție de 90 %, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 7.300 lei.

Ieri, 28 iunie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 29 iunie 2022, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii negreșteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, distrugere (prin incendiere) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*