Home » National » Patru pui de cățel au primit o nouă șansă la viață după ce pompierii i-au scos din flăcările unui incendiu

Patru pui de cățel au primit o nouă șansă la viață după ce pompierii i-au scos din flăcările unui incendiu

Când fumul devine din ce în ce mai înecăcios, suferința semenilor noștri capătă glas. Acesta este momentul în care pompierii sunt puși în situația în care este nevoie să acționeze rapid, să facă alegerile cele mai potrivite.
Când iubirea față de viață, în diferitele ei forme, este cea care ne ghidează, aceste alegeri sunt întotdeauna cele corecte.
În acest sfârșit de săptămână pompierii băcăuani au avut o nouă intervenție. Un apel primit pe 112 anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit din cartierul CFR.
Ajunși la fața locului, salvatorii noștri au acționat fără să ezite, verificând în primul rând ca toate persoanele din locuință să fie evacuate.
Un plânset diferit i-a atras atenția unui coleg. Când a verificat anexa locuinței, a înțeles că alte patru suflete au nevoie să se simtă în siguranță.
Zgribuliți și nedumeriți, patru cățeluși așteptau ca o mână sigură să se îndrepte spre ei, pentru a-i scăpa din haosul în care se aflau.
În astfel de situații, pagubele pot fi imense, dar din fericire, nicio viață nu a fost pierdută.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: