Home » Local » Amenințări și furt de bani! Minor acuzat de tâlhărie, reținut de polițiștii din orașul Negrești

Amenințări și furt de bani! Minor acuzat de tâlhărie, reținut de polițiștii din orașul Negrești

Poliţiştii Compartimentului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un minor, în vârstă de 16 ani, din Negrești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie și a unei tentative de tâlhărie.

Polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a unui minor din Negrești, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, la data de 1 noiembrie 2022, în Negrești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în data de 1 noiembrie 2022, la ora 18:30, în zona străzii Nicolae Bălcescu, minorul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi abordat și deposedat, prin amenințare, de o sumă de bani, o persoană vătămată, în vârstă de 16 ani, din comuna Rebricea.

Totodată, acesta ar fi încercat să deposedeze de o sumă de bani, prin aceeași modalitate, și un tânăr de 18 ani, din Negrești, ce însoțea persoana vătămată.

La data de 2 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de persoana bănuită a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a minorului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: