Home » National » Participarea la CPhI Worldwide – motorul multiplicării exportului Antibiotice Iași

Participarea la CPhI Worldwide – motorul multiplicării exportului Antibiotice Iași

În perioada 1-3 noiembrie, Antibiotice Iași este prezentă la Frankfurt la cel mai important eveniment expozițional al industriei farmaceutice mondiale, CPhI Worldwide_2022.
“Suntem aici, la acest eveniment internațional, pentru a transmite un mesaj de stabilitate si continuitate, partenerilor noștri tradiționali, dar și să ne facem cunoscuți unor potențiali parteneri, pentru a ne susține obiectivele de afaceri pe termen lung. Ne-am propus că până în anul 2025 să exportăm peste 50% din cifra noastră de afaceri, iar până în anul 2030 să finanțăm 3-4 investiții extrem de importante în noi site-uri de fabricatie și un modern centru de cercetare. Astfel, capacităm deja parteneri de peste tot din lume pentru a menține contacte deschise pentru aceste investiții”, a declarat Ioan NANI, director general Antibiotice.
Compania are o prezență continuă la expoziția CPhI Worldwide de aproape 20 de ani, iar acest lucru a determinat o multiplicare de peste 7 ori a exporturilor, brandul românesc Antibiotice devenind tot mai prezent pe piețele farmaceutice internaționale.
Astfel, În Marea Britanie, Antibiotice a reușit, prin câștigarea licitațiilor regionale organizate de autoritatea NHS (National Health Service), să dețină o cotă de piață de aprox. 30%, calculată la nivelul consumului anual național pentru pentru un medicament antiinfecțios cu administrare injectabilă – Amoxiplus®.
În Statele Unite ale Americii, Antibiotice a devenit unul dintre principalii furnizori de medicamente antiinfecțioase sterile injectabile. Acest fapt oferă sustenabilitate afacerii Antibiotice și reconfirmarea statutului de furnizor de medicamente pe cea mai mare piață reglementată din lume. Pentru Nafcilină, de asemenea un medicament antiinfecțios injectabil, compania Antibiotice deține o cotă de piață de 27%, pe piața SUA (conform datelor de piață IQVIA).
Pe langă exportul de medicamente antiinfecțioase injectabile, Antibiotice își propune să devină un producător internațional consacrat pentru produse topice (dermatologice) și produse sterile (soluții și pulberi sterile injectabile) și de asemenea să-și mențină statutul de lider mondial în producția substanței active Nistatină.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: