Home » Local » Depistat la volanul unui autoturism înmatriculat provizoriu, cu drept de circulație exclusiv pe teritoriul Germaniei

Depistat la volanul unui autoturism înmatriculat provizoriu, cu drept de circulație exclusiv pe teritoriul Germaniei

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean R. Moldova, care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulaţie în România.

În data de 03 noiembrie a.c, în jurul orei 01.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean R. Modova, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Germania, ce avea număr provizoriu de circulaţie.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că autoturismul are drept de circulaţie exclusiv pe teritoriul Germaniei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: