Home » National » Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, nu exclude ideea de a candida la funcţia de preşedinte al României

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, nu exclude ideea de a candida la funcţia de preşedinte al României

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila (PSD), a declarat, duminică seara, că o mare onoare pentru oricine să candideze la funcţia de preşedinte al României și că nu poți să excluzi o astfel de oportunitate, ceea ce nu înseamnă că el este dornic să candideze sau că s-ar afla pe vreo listă a PSD, arătând că în partid va exista o competiţie în acest sens.

„Am spus un lucru şi aş dori să îl repet, am spus că trebuie să existe două elemente, primul este să ai sprijinul politic al unui partid şi nu se pune problema în acest moment, pentru că mai sunt cel puţin doi ani până la aceste alegeri. Şi avem multe alte lucruri de făcut şi eu am foarte multă treabă la Ministerul Sănătăţii, deocamdată. Deci nu se pune în vreun fel această problemă, în momentul de faţă. Mai mult, am spus că cel care trebuie să candideze, din partea unui partid politic, trebuie să înţeleagă că trebuie să aibă pregătirea şi să înţeleagă că este o responsabilitate. Eu am spus că am un proces în care analizez aceste lucruri, că niciodată nu poţi să excluzi o astfel de oportunitate care este o mare onoare, dar asta nu înseamnă că eu sunt în vreun fel dornic sau sunt pe vreo listă ca să candidez din partea PSD. Este o speculaţie, eu am citit reacţiile din presă ulterioare declaraţiei şi nu au reflectat, din păcate, ceea ce am spus eu cu adevărat”, a declarat Alexandru Rafila, duminică seară, la Antena 3, după ce a fost întrebat dacă are în vedere o candidatură la funcţia de preşedinte al României, relatează News.ro.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: