Home » Local » Accident rutier în Bârzești! După ce a lovit un cap de pod, autoturismul avariat a ieșit mult în afara carosabilului

Accident rutier în Bârzești! După ce a lovit un cap de pod, autoturismul avariat a ieșit mult în afara carosabilului

Pompierii militari din cadrul  Gărzii II Negrești au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor victimei unui accident rutier produs pe DN 15D, între localitățile Podeni și Bârzești. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar șoferul.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, ieșit mult în afara carosabilului (după ce a lovit un cap de pod) și o persoană rănită, în stare de conștiență. Până la sosirea pompierilor, victima a fost evacuată de ceilalți participanți la trafic.

Victima, un bărbat în vârstă de 49 ani a fost evaluat, a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu multiple traumatisme și contuzii în urma producerii unui accident rutier.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: