Home » Local » Un tânăr din comuna Alexandru Vlahuță a ieșit la plimbare cu mașina, fără a deține permis de conducere

Un tânăr din comuna Alexandru Vlahuță a ieșit la plimbare cu mașina, fără a deține permis de conducere

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, bănuit că ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

La data de 6 noiembrie 2022, la ora 20:10, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 11A, în localitatea/comuna Ivești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 19 ani.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în autoturism a fost depistat și un bărbat de 25 de ani, din comuna Băcani, județul Vaslui, pasager, posesor de permis de conducere, care i-ar fi încredințat tânărului depistat autoturismul spre a fi condus pe drumurile publice.

În data de 7 noiembrie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii bârlădeni l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*