Home » Local » Cum să alegeți tipul de colanți care vi se potrivește, în funcție de activitate

Cum să alegeți tipul de colanți care vi se potrivește, în funcție de activitate

Deși la prima vedere majoritatea tipurilor de colanți de damă nu par foarte diferite, multe dintre ele au mici detalii în ceea ce privește croiala, materialul și designul care le fac perfecte pentru diferite tipuri de activități.

Iată câteva dintre lucrurile la care ar trebui să fiți atenți atunci când încercați să găsiți cei mai buni colanți de damă pentru dumneavoastră.

Ce tip de colanți de damă sunt potriviți pentru mine?

Tipul potrivit de colanți de damă depinde în mare măsură de activitățile pe care le întreprindeți. Dacă sunteți un alergător sau faceți antrenamente cu impact puternic în sala de sport, căutați o țesătură care să absoarbă transpirația. Aceasta vă va împiedica să vă simțiți umed pe măsură ce ritmul cardiac crește.

Totuși, pentru un confort maxim – fie că este vorba de purtarea în casă sau pentru activități cu impact redus – încercați colanți de damă de yoga. Aceștia sunt mai moi și au mai puțină compresie decât cei concepuți pentru activități cu impact ridicat, permițând o mișcare mai fluidă.

Modelele cu talie înaltă vor oferi mai mult sprijin în jurul taliei și pot ajuta colanții să rămână la locul lor, indiferent ce le aruncați în cale. Luați în considerare și lungimea; colanții 7/8 se vor așeza chiar deasupra gleznei și sunt ideali pentru persoanele mici, în timp ce colanții de lungime completă sunt mai potriviți pentru persoanele mai înalte.

În cele din urmă, gândiți-vă la buzunare. Acestea tind să fie poziționate pe partea laterală a coapsei sau în partea din spate a taliei. Acestea vor fi utile pentru a depozita cheile dacă aveți tendința de a merge în aer liber pentru alergări sau plimbări.

Colanți cu talie înaltă

Colanții cu talie înaltă sunt o alegere excelentă dacă preferați o talie înaltă pentru confortul personal. Înseamnă că este mai puțin probabil ca colanții să se rostogolească sau să alunece în jos în timpul exercițiului, vă vor menține burta și partea inferioară a spatelui calde pe vreme rece și arată foarte bine atunci când sunt asociate cu un top sport.

Sunt perfecți dacă aveți emoții în legătură cu intensificarea rutinei de exerciții fizice și nu sunteți sigură ce stil vi se va potrivi. De asemenea, aceștia vor funcționa cu brio pentru majoritatea exercițiilor.

Colanți cu buzunare

Colanții cu buzunare sunt absolut obligatorii dacă plănuiți să alergați în aer liber sau să faceți exerciții care înseamnă că veți avea nevoie de telefon sau de cheia de la casă la dvs. în timp ce vă mișcați.

În loc să luați în considerare să faceți mișcare în blugi de damă, căutați colanți care au un compartiment cu fermoar sau ascuns pe talie, suficient de mare pentru a ține o cheie, precum și colanți de damă care au buzunare pe picioare (de obicei, chiar deasupra genunchilor), ideali pentru a vă susține în siguranță telefonul în timp ce alergați.

Colanți bootleg

Dacă stilul standard de legging care se mulează pe siluetă nu vă convine, puteți găsi și modele bootleg care au o croială ușor mai lejeră. Aceștia sunt perfecți în special pentru exercițiile cu impact redus, unde există un risc mic de a vă prinde de pedala bicicletei sau de utilaje. De asemenea, este mai probabil ca aceștia să prezinte un amestec de bumbac, ceea ce îi face plăcuți și respirabili pe piele.

Colanți cu garnitura reflectorizantă

Dacă plănuiți să faceți exerciții fizice în aer liber după lăsarea întunericului, atunci o garnitură reflectorizantă pe colanți și pe restul ținutei dvs. este un must-have de siguranță. În timp ce veți dori să vă pregătiți cu alte articole, cum ar fi o lanternă frontală, adăugarea unei dungi reflectorizante la colanți vă va ajuta să fiți mai ușor de identificat pentru vehiculele care trec.

Colanți compresivi

Colanții compresivi sau colanțile de compresie sunt un stil care aplică o presiune ușoară asupra mușchilor din picioare atunci când sunt purtați. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în picioare. Se poartă cel mai bine pentru a maximiza performanța în timpul unui antrenament și sunt ideali pentru exerciții și activități de intensitate ridicată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*