Home » Administratie » În comuna Puiești intră peste 9 milioane de lei prin PNRR. Vor fi renovate spitalul și o școală

În comuna Puiești intră peste 9 milioane de lei prin PNRR. Vor fi renovate spitalul și o școală

Comuna Puiești beneficiază de o finanțare consistentă prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Ministerul  Dezvoltării a aprobat pentru finanțare mai multe proiecte, printre care și două investiții pentru comuna Puiești. Este vorba despre renovarea integrată a Spitalului Puiești cu o valoare totală de 3.904.131 lei și renovarea integrată a Școlii cu clasele V-VIII din comuna Puiești cu o finanțare de 5.188.585.

Ministrul Cseke Attila a semnat cele 10 noi contracte finanțate prin Componenta 5 – Valul renovării din PNRR, pentru reabilitarea și renovarea energetică a unor unități spitalicești și de învățământ, precum și a unor clădiri administrative, iar valoarea totală a acestora este de 41.947.763,08 lei.

„Aceste contracte se alătură celorlalte 103 semnate până în prezent pentru eficientizarea energetică și reabilitarea unor clădiri, prin PNRR, celor 15 contracte pentru elaborarea unor planuri de amenajare a teritoriului, respectiv celor 119 contracte de finanțare semnate pentru construcția unor creșe noi și eficiente energetic”, a precizat ministrul dezvoltării.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*