Home » Local » Minor reținut de polițiștii bârlădeni! Tânărul a amenințat o familie de bătrâni și le-a furat banii

Minor reținut de polițiștii bârlădeni! Tânărul a amenințat o familie de bătrâni și le-a furat banii

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Perieni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui minor, din comuna Perieni, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, săvârșite în noaptea de 20/21 octombrie 2022, în comuna Perieni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, tânărul bănuit de comiterea infracțiunilor cercetate, ar fi pătruns fără drept, pe timpul nopții, în gospodăriile persoanelor vătămate vârstnice din localitatea Perieni, pe care, prin violență sau amenințare, le-ar fi deposedat de sume de bani sau bunuri de valoare.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 900 lei și a fost recuperat în proporție de 50%.

La data de 11 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a minorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: