Home » Local » Conducător al unui microbuz școlar din Berezeni, depistat de polițiști sub influența alcoolului

Conducător al unui microbuz școlar din Berezeni, depistat de polițiști sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Murgeni au oprit  în trafic, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul destinat transportului de elevi, fiind sub influența alcoolului.

Azi, ora 11:25,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Murgeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un microbuz școlar ce era condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în satul Rânceni, comuna Berezeni, județul Vaslui.

Acesta se deplasa pe Drumul Județean DJ 244 A din comuna Berezeni, județul Vaslui și se afla în timpul serviciului. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, persoana în cauză a fost condusă la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La momentul opririi, în microbuzul școlar se aflau 2 elevi, care și-au continuat deplasarea la unitatea de învățământ cu alte mijloace de transport.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*