Home » Local » Scandal în familie! Un bărbat din Ciocani a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Scandal în familie! Un bărbat din Ciocani a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Poliţiştii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Ciocani, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, amenințare și distrugere.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Ciocani, județul Vaslui, care în perioada  august-noiembrie 2022, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni față de soția sa, femeie în vârstă de 46 de ani.

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de violență în familie, încălcarea ordinului de protecție, amenințare și distrugere.

Față de acesta, la data de 14 octombrie 2022, a fost emis un ordin de protecție, prin care bărbatul avea interdicția de a se apropia sau de a o contacta pe soția sa.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 15 noiembrie 2022, polițiștii din Bârlad l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă  de 24 ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*