Home » Local » Accident în localitatea Sârbi! Pompierii militari au descarcerat un bărbat, victima fiind preluată de ambulanță

Accident în localitatea Sârbi! Pompierii militari au descarcerat un bărbat, victima fiind preluată de ambulanță

Pompierii bârlădeni au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare)  pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea/deblocarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi,  comuna Banca.

În accident sunt implicate două autovehicule: un autoturism de transport marfă și un tractor incarcat cu furaje. La intervenție au participat și două ambulanțe SAJ Vaslui,  substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate și două victime,  una dintre acestea fiind încarcerată.  Din tractor se scurge combustibil, circulația fiind întreruptă pe ambele sensuri.

Pompierii militari au descarcerat un bărbat,  victima fiind preluată de echipajul ambulanței SAJ. Șoferul tractorului a primit primul ajutor în cea de-a doua ambulanță SAJ.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*