Home » Local » Au furat 8 motoare auto și 3 roți cu anvelope! Infractorii din comuna Drânceni au fost reținuți

Au furat 8 motoare auto și 3 roți cu anvelope! Infractorii din comuna Drânceni au fost reținuți

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut patru bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, din comuna Drânceni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au documentat și probat activitatea infracțională a patru bărbați din comuna Drânceni, bănuiți de comiterea unui furt calificat, în perioada 11-13 noiembrie 2022, în localitatea Râșești, comuna Drânceni, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, în perioada 11-13 noiembrie 2022,  persoanele bănuite de comiterea infracțiunii s-ar fi deplasat în localitatea Râșești, comuna Drânceni și, dintr-o locație de pe raza localității, ce aparține unui tânăr în vârstă de 22 de ani, ar fi sustras 8 motoare auto și 3 roți cu anvelope.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 40.000 lei.

În cursul zilei de ieri, 17 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbații cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*