Home » Local » Bani pentru SJU Vaslui! Municipalitatea acordă 540.000 de lei pentru „Montare tarkett PVC omogen la etajul II Corp C”

Bani pentru SJU Vaslui! Municipalitatea acordă 540.000 de lei pentru „Montare tarkett PVC omogen la etajul II Corp C”

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui solicită autorităților locale un ajutor financiar pentru „Montare tarkett PVC omogen la etajul II Corp C”. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 540.000 lei. De altfel, în ultimii ani, municipalitatea a susținut prin investiţiile deja făcute, precum şi prin proiectele aflate in derulare, activitatea SJU Vaslui.

Având în vedere că în ultima perioada la unitatea de sănătate au fost achiziţionate echipamente medicale de ultima generaţie, precum şi faptul că, în urma controalelor efectuate de inspectorii sanitari, s-au dispus măsuri permanente privind igienizarea şi repararea spaţiilor care au ca destinaţie desfăşurarea actului medical, se impun o serie de reparaţii curente, dintre care şi aplicarea unui covor PVC, adică tarkett.

„Unul dintre obiectivele principale ale spitalului de diminuare a riscurilor, atât asupra pacienţilor cât şi asupra personalului medical, atât ca infrastructură, cât şi prin asigurarea la standarde înalte a calităţii serviciilor medicale, impune identificarea tuturor variantelor în scopul alegerii de soluţii optime de maximă eficienţă, precum şi pentru realizarea dotărilor de investiţii, cu o importanţă majoră, deosebit de semnificativă la nivel local şi judeţean”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: