Home » National » Iată cum va fi vreme în următoarele patru săptămâni

Iată cum va fi vreme în următoarele patru săptămâni

Temperaturile vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pentru următoarele patru săptămâni publicată miercuri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

  • Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, dar şi uşor mai coborâte în extremitatea de nord-est a ţării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, centrale şi nord-estice.

  • Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, sud-estice, nord-vestice şi la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în vest, nord-vest, centru şi la munte.

  • Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

  • Săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: