Home » Business » Serviciile prestate de SC Goscom către municipiul Vaslui aduc bani frumoși la bugetul societății

Serviciile prestate de SC Goscom către municipiul Vaslui aduc bani frumoși la bugetul societății

Sumele alocate pentru serviciile prestate către UAT au fost suplimentate cu suma de 1.195 mii lei (1.004 mii lei fără TVA).

Prin urmare, veniturile totale în valoare 18.732 mii lei, sunt cu 897 mii lei mai mari decât nivelul veniturilor cuprinse în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat pe anul 2022.

SC Goscom Vaslui SA işi propune să realizeze venituri în anul 2022 cu un număr mediu de 216 salariaţi, cu dotările mobile şi imobile din patrimoniu propriu şi concesionat, cu 36 autoturisme si utilaje.

Reamintim că cele două autospeciale pentru colectarea deșeurilor care vor fi preluate de Goscom Vaslui vor fi reconfigurate. Mai exact, aceste utilaje nu vor fi utilizate ca și compactoare, ci vor fi adaptate pentru alte activități. Astfel, la o mașină se va da spurastructura jos și se va monta o cisternă cu care se va da iarna cu clorură de calciu, iar la a doua mașină se va instala o sărăriță electrică care fi fi folosită în anotimpul rece pe străzile orașului.

SC Goscom a solicitat Primăriei Vaslui două autospeciale necesare pentru desfăşurarea activităţii de colectare a deşeurilor de pe raza municipiului Vaslui. Obiectul de activitate al societăţii este asigurarea cu respectarea legislaţiei române a serviciilor de salubrizare (colectarea deşeurilor nepericuloase etc.) pe raza administrativă a municipiului Vaslui.

Municipiul Vaslui a achiziţionat trei autospeciale-maşini de gunoi în cadrul implementării proiectului Creşterea capacităţii de management al deşeurilor pentru un mediu mai curat în oraşele Vaslui şi CahulSMIS 1612 colectarea deşeurilor programul Vaslui – Cahul.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: