Home » Local » Conducător auto fără permis de conducere corespunzător, depistat în trafic

Conducător auto fără permis de conducere corespunzător, depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie Republica Moldova care afost depistat conducând un ansamblurutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de 22noiembrie a.c, în jurul orei 05.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie R. Modova, în vârstă de 32 de ani, conducând un ansamblu rutier format din microbuz şi remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţinepermis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauzăsub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: