Home » Local » Un tânăr din Tăcuta și-a înjunghiat părinții! Pentru a intra în locuință, polițiștii au folosit arma din dotare

Un tânăr din Tăcuta și-a înjunghiat părinții! Pentru a intra în locuință, polițiștii au folosit arma din dotare

Echipajul ambulanței SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor unei agresiuni care a avut loc în localitatea Protopopești, comuna Tăcuta.  La fața locului au fost deplasate și ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

La sosire echipajelor de intervenție au fost găsite trei victime, una dintre acestea fiind preluată de echipajul ambulanței SMURD. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a  fost găsit în stare de inconștiență  și prezintă multiple plăgi în zona capului. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Celelalte victime au fost preluate de echipajele SAJ Vaslui și au fost transportate la aceeași unitate medicală.

Ambulanțierii au fost solicitați să intervină de către tatăl unui bărbat foarte agitat de 33 de ani.

Serviciul de ambulanță a trimis o ambulanță B2, însă echipajul medical, confruntat cu comportamentul agresiv al bărbatului a evitat intrarea în locuința, solicitând ajutorul poliției.

Când au intrat în casă, polițiștii i-au descoperit pe mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Pentru a intra în locuință, oamenii legii au folosit arma din dotare pentru că viața le-a fost pusă în pericol și agresorul îi amenința cu un topor.

Au fost trimise suplimentar, în sprijin, două echipaje cu medic de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean.

Pentru că nu reușeau să intre în locuință pentru a vedea starea celor două victime, după nenumărate încercări de a-l liniști pe agresor, polițiștii au fost nevoiți să folosească arma din dotare trăgând focuri de avertisment în aer. Acest lucru însă nu l-a intimidat pe agresor, acesta continuând să reprezinte o amenințare pentru polițiști , astfel încât polițiștii au fost nevoiți să tragă în plin, rănindu-l.

Echipajele medicale ajunse la caz au constat că bărbatul agitat de 33 de ani prezenta o plagă împușcată la nivelul unei gambe, fiind preluat de o ambulanță C2 cu medic.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*