Home » National » Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a aruncat în faţa unui tren de călători, în Neamţ

Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a aruncat în faţa unui tren de călători, în Neamţ

Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în județul Neamț. Tânărul a venit cu mașina până în apropierea căii ferate și după ce a parcat, a așteptat trenul, după care a recurs la gestul sinucigaș. Nu a avut nicio șansă. Circulația feroviară a fost blocată timp de 45 de minute, informează Agerpres.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti – Suceava Nord, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifeşti, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Circulaţia feroviară a fost blocată în zonă circa 45 de minute. Niciun pasager din tren nu a fost rănit. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*