Home » Local » La volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

La volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi nu avea acest drept.

În ziua de 24 noiembrie  a.c.,în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, care conducea un autovehicul înmatriculat în R.Moldova.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma căroraau constatat că începând cu data de 23.09.2022 bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: