Home » National » Elevii Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ’’Avram Iancu’’ Oradea au donat sânge

Elevii Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ’’Avram Iancu’’ Oradea au donat sânge

În data de 28 noiembrie 2022, un număr de 73 de elevi din cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ’’Avram Iancu’’ Oradea, sprijiniţi de conducerea instituţiei de învăţământ, au participat la o activitate umanitară de donare de sânge.

Având în vedere rolul extrem de important al acestor campanii pentru refacerea rezervelor de sânge în spitalele din România şi conştienţi de faptul că prin acest gest se salvează vieţi, elevii din cadrul şcolii noastre s-au alăturat efortului personalului medical al centrului și au răspuns „prezent”, mobilizându-se la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Oradea, unde a avut loc activitatea de donare.

Cei 73 de elevi care au dorit să participe la această acţiune s-au deplasat în mod organizat, în serii de câte 15 elevi, la Centrul de Transfuzie Oradea, fiind respectate toate măsurile de protecţie necesare în astfel de situații.

Menţionăm că elevii şcolii nu sunt la prima acţiune caritabilă de acest gen, instituţia de învăţământ fiind parteneră în cadrul proiectului «Salvează o viață!» alături de Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea”.

La finalul acţiunii, elevii şcolii și-au manifestat încrederea că gestul făcut de ei în această perioadă din postul Crăciunului, va inspira şi alte persoane de importanţa unui astfel de demers pentru salvarea unor pacienți aflați în nevoie.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: