Home » Administratie » Noul bazar, recepționat parțial! Se așteaptă soluția tehnică pentru montarea grupului de pompare la halele metalice

Noul bazar, recepționat parțial! Se așteaptă soluția tehnică pentru montarea grupului de pompare la halele metalice

Reprezentanții Primăriei Vaslui au făcut recepția la spălătorie, pavilionul administrativ, sistematizarea pe verticală și tabloul electric din cadrul proiectului ,,Amenajare platformă bazar și târg auto”.

Autoritățile locale se pregătesc să facă în perioada următoare recepția și la halele metalice, însă în acest moment se așteaptă o soluție tehnică pentru montarea grupului de pompare.

„În funcție de ofertele pe care le va primi constructorul, vom aloca sume și vom veni în fața dumneavoastră cu o rectificare. Acum așteptăm soluția tehnică pentru implementarea grupului de pompare”, au precizat reprezentanții municipalității în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Vaslui.

Proiectul ,,Amenajare platformă bazar și târg auto” a primit suma de 541.973 de lei, în urma rectificării bugetului local al municipiului Vaslui etapa a II-a octombrie 2022. Astfel, valoarea finală a obiectivului de investiții se ridică la suma de 20.886.973 de lei.

Ansamblul propus are două funcțiuni de bază: bazarul cu o suprafață de 11.454 metri pătrați (mp) și Târgul Auto cu 7.825 mp. Zona bazar cuprinde cinci hale cu spații de circulație tip culoar, o hală pentru tarabe, 56 tarabe, 4 hale pentru magazine, 64 celule magazin (23,50 mp), 7 celule magazin (18,70 mp), 8 celule magazin (9,00 mp), 4 magazine alimentare (40 mp), Pavilion administrativ, parcare cu 104 locuri pentru clienți. Zona Târgului Auto cuprinde o parcare cu 92 locuri pentru mașini mici și 18 locuri pentru mașini mari și spălătorie auto.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*