Home » National » Utilizatorii WhatsApp îşi vor putea trimite mesaje singuri

Utilizatorii WhatsApp îşi vor putea trimite mesaje singuri

Aplicația de mesagerie deținută de compania Meta testează această funcție încă de luna trecută, iar acum a transmis că o va implementa pe toate dispozitivele iOS și Android în următoarele săptămâni. Cea mai mare utilitate, afirmă compania, este că persoanele își pot păstra într-un loc foarte ușor accesibil informații, fotografii și alte seturi de date.

Pentru a-și trimite singuri mesaje, utilizatorii trebuie să apese pe butonul de inițiere a unei noi conversații, iar contactul propriu va apărea primul în listă. După selectarea acestuia, vor intra în interfața clasică de mesagerie. Ca și alte conversații, și aceasta poate fi fixată în capul listei, pentru a fi mai ușor de găsit.

După trimiterea unui astfel de mesaj, chat-ul cu propria persoană va apărea alături de celelalte chat-uri private şi grupuri de discuţii. La fel ca acestea, propriul chat poate fi fixat pentru a fi afişat primul pe ecran.

Funcţionalitatea în sine nu este o noutate pentru aplicaţiile de comunicare. Slack, Telegram şi altele au deja de mai mult timp funcţii similare.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: